Friend Links: E-LiquidVape hardwareVape kitsVape CBDsE-LiquidE-LiquidsDisposable E-Cigs

TILBEHØR

Viser 1 til 30 av 40 (2 Sider)

254 text_instock

Beskyttende foliekutter

rating

KLIPP PERFEKTE FIRKANTEDE OMRÅDER FRA BESKYTTELSESFOLIENDen beskyttende foliekutteren er en spesialdesignet kniv i et praktisk pennformat.Den har et l..

130KR

Ex Tax: 130KR

149 text_instock

Diamantskrape

rating

PERFEKT DIAMANTMALERIHar du problemer med å få steinene i en fin rett linje? Det tilhører fortiden med diamantskrapen.Med skrapen skyter du steinraden..

135KR

Ex Tax: 135KR

230 text_instock

Diamond Painting-forsegler

rating

FORSEGL OG BESKYTT DIAMANTMALERIET DITT Med vår spesielle Diamond Painting-forsegler legger du et ekstra beskyttende lag på ditt vakreste diamantmaler..

159KR

Ex Tax: 159KR

132 text_instock

Ekstra stor rister

rating

EKSTRA STOR RISTERDen ekstra store risteren er en nødvendighet for store diamantmaleri.Behøver du masse steiner i samme farge? Bruk den store risteren..

100KR

Ex Tax: 100KR

287 text_instock

Ergonomisk penn

rating

PERFEKT DESIGN FOR LENGRE MALINGSØKTERTakket være den ergonomiske designen er pennen perfekt i hånden.Perfekt for lange diamantmaleri-sesjoner!Den spe..

150KR

Ex Tax: 150KR

109 text_instock

Etiketter

rating

SORTER STEINENE DINEMerk bokser med steinfarge nummer for å enkelt finne riktig farge.Et must hvis du vil ha bekymringsløse diamantmalerier!Velg mello..

70KR

Ex Tax: 70KR

104 text_instock

Etiketter

rating

SORTER STEINENE SLIK AT DE ER ORGANISERT BRA OG KLAR TIL BRUKMerk boksene med steinfarge-tallene slik at det blir enkelt å finne riktig farge.En nødve..

100KR

Ex Tax: 100KR

299 text_instock

Forstørrelsesglass +60%

rating

PERSONLIG SYN UNDER DIAMANTMALINGENLider du av at bergarter eller symboler er vanskelige å se? Da er dette løsningen din! Briller med forstørrelsesgla..

130KR

Ex Tax: 130KR

rating

PERSONLIG SYN UNDER DIAMANTMALINGENLider du av at bergarter eller symboler er vanskelige å se? Da er dette løsningen din! Briller med forstørrelsesgla..

260KR

Ex Tax: 260KR

rating

PERFEKT SYN UNDER DIAMANTMALINGEN                                                  Forstørrelseslyset er perfekt for alle diamantmalere.Godt lys under..

260KR

Ex Tax: 260KR

rating

ORGANISER DINE DIAMANTSTEINEROrganisert arbeid under diamantmaleri er viktig for å slappe av.Derfor sortere steinene pent etter farge i de gjennomsikt..

230KR

Ex Tax: 230KR

131 text_instock

Hvitt lerret

rating

LAG DITT EGET DIAMANTMALERIMed alle våre diamantfarger leveres ekstra steiner slik at du alltid har nok. Men hva gjør vi med disse steinene når diaman..

130KR

Ex Tax: 130KR

141 text_instock

Justerbart stativ

rating

JUSTERBART DIAMANTMALERISTATIVMed dette justerbare diamantmaleri-stativet er smerten i nakken borte!Sett maleriet på stativet slik at du er rett foran..

220KR

Ex Tax: 220KR

rating

LIGHTPAD LAMPE STANDARD, JUSTERBAR OG ROTERBARPlasser lysplaten i ønsket posisjon takket være det justerbare og roterbare stativet.Standarden gjør arb..

205KR

Ex Tax: 205KR

220 text_instock

LED|lampe penner

rating

EKSTRA LYS UNDER DIAMANTMALINGENDiamantmaleri penn med LED-lampe.Med LED kan du se steinene bedre om kvelden eller når den er mørk.Å lage malerier med..

130KR

Ex Tax: 130KR

125 text_instock

Lightpad-lampe A3

rating

PERFEKT SYN UNDER DIAMANTMALINGENDiamantmaleri er den perfekte hobbyen under de kalde, mørke vintermånedene.Begrenset syn er et kjent problem om kveld..

620KR

Ex Tax: 620KR

229 text_instock

Lightpad-lampe A4

rating

PERFEKT SYN NÅR DU MALERDiamantmaleri er den perfekte hobbyen under de kalde, mørke vintermånedene.Begrenset syn er et kjent problem om kvelden når du..

260KR

Ex Tax: 260KR

283 text_instock

Luksuriøs bordlampe

rating

FÅ DET RETTE LYSET NÅR DU MALERDen luksuriøse bordlampen er en glans for alle diamantmalere. På grunn av den robuste svanehalsen er lampen lett å plas..

300KR

Ex Tax: 300KR

rating

ORGANISER DINE DIAMANTSTEINEROrganisert arbeid under diamantmaling er viktig for å kunne slappe av.Derfor sortere steinene pent etter farge i de gjenn..

360KR

Ex Tax: 360KR

rating

ORGANISER DINE DIAMANTSTEINEROrganisert arbeid under diamantmaleri er viktig for å kunne slappe av.Derfor er det viktig å sortere steinene pent etter ..

495KR

Ex Tax: 495KR

195 text_instock

Luksus treramme

rating

TREFRAMMER MED LUKSUS UTSEENDE Er du endelig ferdig med diamond painting ditt? Da fortjener det et fint sted på veggen! Med disse førsteklasses treram..

239KR

Ex Tax: 239KR

rating

ORGANISER DINE DIAMANTSTEINEROrganisert arbeid under diamantmaleri er viktig for å slappe av.Derfor er det viktig å sortere steinene pent etter farge ..

160KR

Ex Tax: 160KR

249 text_instock

Magnetiske rammer

rating

ENKELT UTSKIFTBARE RAMMERSuperpraktiske og magnetiske rammer for å montere ditt vakreste diamantbrett.Har du allerede funnet et fint sted på veggen?De..

150KR

Ex Tax: 150KR

142 text_instock

Myke håndtak

rating

KOMFORTABLET DIAMANTMALERELider du av ømme fingre eller sliter du med grepet på pennen når du bruker diamantmalere? Takket være disse myke håndtakene,..

100KR

Ex Tax: 100KR

174 text_instock

Nyttig tilbehør

rating

NYTTIG TILBEHØR TIL DEN EKTE DIAMANTMALERENDiamantmaling uten tilbehør er umulig. Disse er avgjørende og høyst nødvendige!Nybegynner i diamantmaling? ..

280KR

Ex Tax: 280KR

264 text_instock

Plastrull

rating

HINDRE LØSNENDE TONERNoen ganger vil en stein løsne mens du jobber med diamantmaleriet h1vis du har et uhell. I dette tilfellet blir steinene ikke hel..

150KR

Ex Tax: 150KR

rating

PREMIUM DIAMOND PAINTING-PENNERPremium Diamond Painting-penn har en bredere kropp og er derfor mye mer behagelig å ha i hånd enn den vanlige pennen so..

90KR

Ex Tax: 90KR

rating

DIAMOND PAINTING REDSKAPS-KITDiamantmaling uten tilbehør er umulig. Disse er nødvendig!6 forskjellige sett bestående av:RisteskuffPinsettPennSmå bokse..

130KR

Ex Tax: 130KR

291 text_instock

Regnbue penner

rating

FARGERIKE REGNBUEPENNERRegnbue Pennen har en bredere kropp og er derfor mye mer komfortabel i hånden enn den vanlige pennen som følger med et diamantm..

100KR

Ex Tax: 100KR

253 text_instock

Sklisikker matte

rating

ALT TILBEHØR PÅ EN PLASSMed denne praktiske glidematten forblir tilbehøret ditt alltid på plass.Ingen sleipe flater, sortering av diamantmaleri penner..

60KR

Ex Tax: 60KR

Viser 1 til 30 av 40 (2 Sider)